94+ Maksimir Novogradnja Stanovi Prodaja

94+ Maksimir Novogradnja Stanovi Prodaja. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Zagreb Maksimir Maksimir Stan Prodaja 60 M2 267 555 Prodaja Novogradnja Oglas 1268687 Nadjidom Com

Ovdje Zagreb Maksimir Maksimir Stan Prodaja 60 M2 267 555 Prodaja Novogradnja Oglas 1268687 Nadjidom Com

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.

Centar Maksimir Vmd Novogradnja Luksuzan Cetverosoban Penthouse

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).. Prodaja stanova u novogradnji maksimir.

Zagreb Maksimir Maksimir Stan Prodaja 60 M2 267 555 Prodaja Novogradnja Oglas 1268687 Nadjidom Com

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima.. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

New Flats For Sale Maksimir Buy A New Flat Crozilla Com

Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).

Zagreb Maksimir Novogradnja 2021 G Kuca Sa Tri Stana Prodaja

U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.. .. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Eurovilla Agencija Za Nekretnine Zagreb Luksuzne Nekretnine

Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Stanovi Prodaja Maksimir

Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.

Prodaja Maksimir Kvatric Novogradnja Cetverosoban Stan Index Oglasi

Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). . Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Maksimir Stoosova Novogradnja Trosoban Penthouse Sa Garazom

Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera.. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan... Obavijestite agencije za nekretnine da tražite:

Centar Maksimir

Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima.. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura... Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!

Zabrljao Cigara Drama Ekskluzivni Stanovi Yunuselihaliyikama Com

Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Novogradnja Prodaja Stambene Jedinice Novi Sad Telep Parking 4zida Novogradnja

Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.

Stan 145m2 Na Prodaju Maksimir Oglas 10790598 Srbija Nekretnine

Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Zagreb Maksimir Novogradnja Urbana Vila Stan 119 M2 Prodaja Index Oglasi

U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura... Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru.

I19681 Stan Zagreb Maksimir Oboj 129 00m2 Opereta Nekretnine

Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. . Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Luksuzna Novogradnja Maksimir 4sobni Stan 134 20m2 Vrhunski Tlocrt Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera.. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.

Prodaja Novogradnja Maksimir Kvatric Trosoban Stan Stan Prodaja Maksimir 2255712

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Zabrljao Cigara Drama Ekskluzivni Stanovi Yunuselihaliyikama Com

Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.).. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Prodaja stanova u novogradnji maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.

Centar Maksimir Vmd Novogradnja Luksuzan Cetverosoban Penthouse

Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!.. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Prodaja Luksuzan Stan Maksimir Barutanski Jarak Novogradnja Prodaja Stans Zagreb

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!.. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru.

Stan Prodaja Zagreb Sredisce 66 52 M 182 900 00 Vox Nekretnine

Prodaja stanova u novogradnji maksimir... Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Stan 84m2 Na Prodaju Maksimir Oglas 10783811 Srbija Nekretnine

Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Flat Britanac Gornji Grad Medvescak 139 30m2 Flat

Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. . Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Stan Zagreb Maksimir 60 13 M2 Novogradnja Prodaja Oglasio

Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan... Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).

Apartment For Rent In Maksimir Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 40 00 M Price 450 00 Rooms 1 Floor 3

U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru... Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit!.. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.

I21972 Stan Zagreb Maksimir Harambasiceva 112 00m2 Opereta Nekretnine

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.

Stan Prodaja Zagreb Maksimir 58 00 M 120 000 00 Vox Nekretnine

Prodaja stanova u novogradnji maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera

Stan Zagreb Maksimir 80 M2 Novogradnja Prilika Lux Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.

Real Estate Aerolit Tresnjevka North Zagreb

Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Obavijestite agencije za nekretnine da tražite:

Maksimir Novo 150m2 3 Spavace Sobe Vrt 140m2 Garaza Vpm Ago Nekretnine

Prodaja stanova u novogradnji maksimir... Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Maksimir Luksuzan Peterosoban Stan U Novogradnji Eurovilla Hr

Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.)... Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.

Stan 145m2 Na Prodaju Maksimir Oglas 10790598 Srbija Nekretnine

Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.).

Cetverosobni Stanovi Kvatric Stanovi Prodaja

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Obavijestite agencije za nekretnine da tražite:.. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.

Njuskalo Stanovi Zagreb Maksimir

Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.).

Maksimir Novo 150m2 3 Spavace Sobe Vrt 140m2 Garaza Vpm Ago Nekretnine

Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Prodaja Luksuzan Stan Maksimir Barutanski Jarak Novogradnja Prodaja Stans Zagreb

Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Stan Zagreb Maksimir 80 M2 Novogradnja Prilika Lux Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera.. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).

Gornji Bukovac 3 Soban U Urbanoj Vili 61 60m2 Garaza Novogradnja Prodaja Hardwood Floors Flooring Hardwood

Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima.

Metropola Agencija Za Nekretnine Sale Metropola Agencija Za Nekretnine

Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan.

Flat Britanac Gornji Grad Medvescak 139 30m2 Flat

Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane... Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera

Stan Zagreb Maksimir 64 13 M2 Novogradnja Svetice Prodaja

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir... Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima.

Prodaja Stan Novogradnja 54m2 Kestercanekova Maksimir Index Oglasi

Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Metropola Agencija Za Nekretnine Sale Metropola Agencija Za Nekretnine

U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Maksimir Novoadaptirano 4 Soban Gpm Vpm Terasa Vrt Stan Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži.

Flat Britanac Gornji Grad Medvescak 139 30m2 Flat

Prodaja stanova u novogradnji maksimir... Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.

New Flats For Sale Maksimir Buy A New Flat Crozilla Com

Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: . Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Stan Zagreb Maksimir Kraljeviceva Vmd Novogradnja 139 M2 Prodaja

Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži... Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima... Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera

Spc Maksimir Na Raspolaganju Jos Samo 30 Ak Stanova Living

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.

Petrova Maksimir Golden Projekt

Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).

Flat Britanac Gornji Grad Medvescak 139 30m2 Flat

Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Hillberg Agencija Za Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce I Vile Zemljista Uredi Poslovni Prostori Najam Zakup Kupnja Prodaja

Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir.

Hillberg Agencija Za Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce I Vile Zemljista Uredi Poslovni Prostori Najam Zakup Kupnja Prodaja

Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.). Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Maksimir Ulica Rebar 97 M2 Neto Novogradnja Stan Prodaja Maksimir 2423617

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.).. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Maksimir Petrova Novogradnja 150 M2 Cetverosobni Stan S Vrtom Index Oglasi

Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Razlika u cijenama nije toliko velika kao u nekim drugim gradovima. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Pregledajte ponudu stanova za prodaju u novogradnji na oglasniku crozilla.com i pošaljite upit! Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja

Zagreb Maksimir Srebrnjak Appartement Vente 54 M2 139 900 Prodaja Zagreb Srebrnjak Annonce 1316649 Nadjidom Com

Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru.. Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Prodajemo stan površine 116,88 m² u urbanoj vili u maksimiru. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan... Obavijestite agencije za nekretnine da tražite:

Gornji Bukovac 3 Soban U Urbanoj Vili 61 60m2 Garaza Novogradnja Prodaja Hardwood Floors Flooring Hardwood

Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje.. Svi tipovi stan garsonjera dvoetažni stan kuća vila loft vikend kuća zgrada apartmanski kompleks seosko imanje splav ostali stambeni objekti stan. Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.. U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura.

Stanovi Na Prodaju Maksimir Indomio Hr

Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Velik izbor stanova u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom stana maksimir. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Prodaja, stan, maksimir, prekrasan četverosoban penthouse, 112m2, novogradnja (2018.g.).. Prodaja stanova u novogradnji maksimir. Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir... Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane.

Projekt Maksimir 2 Novogradnje Sretni Stanovi Nekretnine Rijeka

Nov 13, 2021 · nekretnine > prodaja stanova maksimir. Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug). Svi stanovi imaju osigurana parkirna mjesta u garaži. Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera U kvartu maksimir se primjerice cijene stanova u novogradnji kreću između 250,000 eura i 270,000 eura. Visoko kvalitetna, luksuzna… visoko kvalitetna, luksuzna… više detalja prodaja Obavijestite agencije za nekretnine da tražite: Prodaja stana maksimir, 116,88 m², 3s, prizemlje... Stan se sastoji od ulaza/hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje (open space) s izlaskom na veliki balkon podne površine 27m2 (pogled na jug).

Maksimir Petrova Novogradnja 150 M2 Cetverosobni Stan S Vrtom Index Oglasi

Maksimir, petrova ulica, luksuzna, moderna stambena novogradnja u fazi izgradnje (2022), sa 4 stana na top lokaciji u neposrednoj blizini parka maksimir s jedne i centra grada s druge strane... . Nalazi se u prizemlju, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na tera

Popular posts from this blog

Ideje 69+ Cijene Goriva Konzum Izvrsno

Ideje 52+ Bosna Turisticke Destinacije

Ideje Bauhaus Rasvjetna Tijela